Colant imitatie geam sablat N-011

Din ce in ce mai multe interioare au pereti de sticla, sau usi cu geamuri, care nu confera intotdeauna intimitate dorita. Colantul imitatie de geam sablat are dublu rol, ofera geamului opacitate si infrumuseteaza in acelasi timp. Daca sunteti nteresati de aceasta idee, nu ezitati sa ne contactati si sa ne cereti o cotatie de pret pentru geamul dumneavoastra.

Fiecare dintre modelele prezentate este insotit si de poze de la lucrari realizate, imagini care noi speram sa va ajute in alegea modelului de colant imitatie geam sablat potrivit pentru dumneavoastra.

Dupa aplicare, acest sticker ofera geamurilor un efect placut de sablare. Vizibilitatea este redusa la zero in portiunile acoperite de sticker, dar in acelasi timp permite intrarea luminii. Stickerul este realizat prin decupare, astfel ca, prin portiunea de geam unde apare modelul de pe sticker, vizibilitarea este totala. Este foarte util pentru pastrarea intimitatii in locuinta, dar are in acelasi timp si un aspect placut decorativ. Il puteti aplica pe geamurile de la ferestre sau de la usile de la balcon sau terase, pe geamurile de la birou sau in vitrinele magazinelor.

Pentru intrebari, detalii si cotatie de pret, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0761727316 sau pe mail vanzari@stickere-decorative.com

Spor la decorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *